Ласкаво просимо, гість!
І'мя користувача Пароль: запам'ятати мене

Думки в слух або Церква як бізнес проект
(1 чол.) (1) гість

ТЕМА: Думки в слух або Церква як бізнес проект

Думки в слух або Церква як бізнес проект 6 років назад #111

  • Jov
  • Поза форумом
  • Fresh Boarder
  • Постів: 1
  • Карма: -1
За останні роки Осанна радикально змінилась. Це стосується людей, подій та проповідей. Переглядаючи список проповідей за останні роки – стає моторошно… Усі проповіді присвячені темі: бізнес проект – Осанна.
Жодних проповідей про жертву, скромність, сім’ю, дітей, батьків…
Не дивно, що у церкві можна отримати дозвіл на розлучення. Існує розпад та проблеми у сім’ях. Проблема батьки діти. Гординя й поділ на касти, на багатих та бідних, на святих та не святих. Плітки та зневага. Світська конкуренція. Круте служіння і служіння “прибиральників”. Зневага до невіруючих.
Осною ідеєю церкви стає пародія “найкращий християнин це багатий християнин”. Підтверденням є проповіді про багатство й гроші. Оскільки повністю виголошена з позицій багатої людини.
“Грошолюбство не залежить від того чи ти багатий чи ти бідний”. Так, лиш слід додати, багатому важче розстатись зі своїм багатство ніж бідному. А це тест Ісуса на те чи ти не покладаєшся на багатство. Ти його пройдеш?
“Багатим бути не гріх”. Так, але “Ті хто хоче збагатитися упадають у спокуси та в сітку, та в численні нерозумні й шкідливі пожадливості, що втручають людей на загладу й загибель”. Що це за шкідливі пожадливості? Це їздити на машині яка дає статус, а не потребу! Це їхати до магазину чи до церкви машиною а не перейтись пішки чи громадським транспортом. Це шукати нових друзів, що відповідають новому статусу багатія. Це вкладати гроші у хату для того щоб усі кутики були ідеально рівними а не просто рівними. Це харчуватись такою їжею, яка твоїм деяким братам навіть і не снилась. Це збирати гроші кажучи це для моїх дітей, тоді як їм того не потрібно.
Ніколи людина себе не оцінює адекватно. Як правило грошолюбні люди кажуть – це у тебе заздрість, я не змінив свої погляди, це світ змінився.
Є простий тест, яким ти можеш себе перевірити – для прикладу, після того як ти придбав машину, чи користуєшся ти громадським транспортом? Ти готовий в любий час відмовитись від неї хоч на день? А може ти деградував до рівня, що тобі гидко ним їздити з людьми, і ти готовий платити 50 грн за те щоб твоя попа грілась в машині їдучи до церкви й не готовий ці гроші пожертвувати на славу Божу? Якщо ти жодного разу не можеш так зробити, задумайся про своє лицемірство, про те як ти дуриш Бога, що можеш відмовитись від свого багатства в любий час.
“Грошолюбство не залежить від роду занять – чи ти бізнесмен чи ти спекулянт чи може чесний злодій”. Оскільки Ісус не засудив купчих і міняйл, то в значить будь яка робота є хорошою для християнина. Це те саме, що казати: Петро носив при собі меча і Ісус йому це дозволяв, то давайте усі носити при собі пістолети й автомати. Питання не в роді занять, а в тому як цей рід занять використовує людина.
Питання в тому, чому ти цю роботу вибрав, як ти її використовуєш і яка кінцева твоя мета? “Щоб робили добро, багатилися в добрих ділах, були щедрі та пильні”.
Чому ти обрав цю роботу?
Чому ти обрав роботу бізнесмена, центральна мета якої збагатити СЕБЕ, а не роботу: лікаря, що помагає хворим людям, вчителя, що навчає дітей, науковця та інженера, що будує благоустрій та конкурентоспроможність держави. А може вибір роботи обумовлений легкою наживою для СЕБЕ любимого? Покажи, що ти як християнин, будучи лікарем не будеш брати хабарі, покажи що будучи вчителем ти закладеш у розуміння дітей християнські цінності, покажи що маючи малу зарплатню ти не будеш стогнати й прославлятимеш Бога… А не показуй та вихваляйся своїм статусом, приговорюючи “Ці гроші від Бога і для Бога”.
Як ти використовуєш свою роботу?
“Щоб багатилися в добрих ділах…” Яким чином злодій може збагатитись у добрих ділах? А де межа між хорошим злодієм Робін Гудом який робить добро і поганим злодієм? Точно що не в професії “злодій” а в особистості.
Чи може робота бізнесмена чи спекулянта приносити добрі діла? Мета спекулянтів та бізнесменів заробити для СЕБЕ чим побільше грошей. Тому кожен хоче поставити якомога вищу ціну за товар (послуги), проте зважаючи на конкурентів і ставиш ціну дещо нижчу ніж в них. А як нема конкуренції то ставиш по максимальній купівельній спроможності громадян. В результаті ти конкуруєш із людьми. Ти ніколи не принесеш таким чином добрі діла Богові, як б ти не оправдовував себе, що ти забрав в багатих, віддав церкві та своїм дітям на машину. КОНКУРУЙ З БОГОМ. Став свій заробіток адекватний своїй роботі. Працюєш менше за вчителя – то чому заробляєш більше? Будь чесним перед Богом і твій бізнес принесе добро (не багатство і славу а добро).
Питання “Чи я грошолюб?“ дає відповідь “Чи я у вірі”. Так, але ніяк не навпаки! Тому не заспокоюй себе словами – “Я служу Богові, а отже я не грошолюб!”, “Я служу Богові тому моя машина від Бога і моє майно теж!”. “Ніхто двом панам служити не може … бо зненавидить одного”, повір, якщо ти не будеш готовий в даний момент пожертвувати своїм комфортом, своїм статусом і своїм майном на Боже діло, настане той день, як і написано ти Його зненавидиш.
Чи ти грошолюб? Якщо у твоїй церкві є брати та сестри, що працюють не менше ніж ти і заледве мають на хліб й не мають змоги віддихнути, а ти бісишся з жирку і не знаєш на які б то ще моря поїхати – знай, ТИ ГРОШОЛЮБ. Бо не може бути в одному тілі одного кращого а другого гіршого органу. Лиш не кажи що ти кращий бо ти голова адже “Перші стануть останніми”
Осанна!, не пропагандуй церву як місце заробітку грошей і успішний бізнес проект. Поступайте як Павло “Але з того нічого не вжив я… бо мені краще вмерти, аніж щоб хто знівечив хвалу мою”
“А як маєм поживу та одяг, то ми задоволені будьмо з того”!
“Але з того нічого не вжив я… бо мені краще вмерти, аніж щоб хто знівечив хвалу мою”
Дякуємо: DIVER

Re: Думки в слух або Церква як бізнес проект 6 років назад #112

  • Vovans
  • Поза форумом
  • Moderator
  • Постів: 14
  • Карма: 1
"Глас вопиющего в пустыне!" На все свій час. Хотілось би особисто поговорити з тобою, Ніби і знаю тебе Jov, але не впевнений, тому, як не страшно, передзвони 0677005650 або скинь СМС свій номер я передзвоню. Бо глибину написаного не можливо зрозуміти не поспілкуючись з писавшим. Так як і глибину Писання не можливо зрозуміти власним розумом без Духа Святого.
Останнє редагування: 6 років назад від Vovans.
Дякуємо: DIVER

Re: Думки в слух або Церква як бізнес проект 5 років, 12 міс. назад #113

  • pastor
  • Поза форумом
  • Moderator
  • Постів: 42
  • Карма: 0
Перепрошую, але тільки зараз побачив цей вилив серця, тому і відповідаю тільки зараз. Хоча, спочатку і засумнівався, чи потрібно реагувати, бо з усього видно, що цей боягуз (а так я ставлюсь до тих, хто не говорить в очі, а виносить під псевдонімом на загал свої докори) навіть і не цікавиться відповіддю - просто виливає свої думки без цікавості до того, що хтось має іншу думку. Та, проте, відповім, хоча б для тих, хто такої відповіді справді шукає:

Jov написав:
Переглядаючи список проповідей за останні роки – стає моторошно… Усі проповіді присвячені темі: бізнес проект – Осанна. Жодних проповідей про жертву, скромність, сім’ю, дітей, батьків…


Ой, шановний, щось ми видно різні списки проповідей переглядаємо. Я, наприклад, побачив всі, як ви кажете, проігноровані важливі теми саме у цьому списку. Може, ви просто бачите те, що хочете бачити???

Ну і ще одне: а може б ви самі щось запропонували? Ви - проповідник? Вікрийтесь, нема чого боягузливо ховатися за многостраждальним Йовом. Я, як і Володя, готовий хоч сьогодні з вами зустрітись! Слабо?
ІСУС - ВСЕ!!!

Re: Думки в слух або Церква як бізнес проект 5 років, 12 міс. назад #114

  • pastor
  • Поза форумом
  • Moderator
  • Постів: 42
  • Карма: 0
Jov написав:
Не дивно, що у церкві можна отримати дозвіл на розлучення. Існує розпад та проблеми у сім’ях. Проблема батьки діти.


Ви отримали такий дозвіл? Мені шкода вашу сім'ю!! Може прийдіть, поспілкуємось, допоможемо! Я бачу щасливі сім'ї, закохані парочки, чудових діток. А хто має проблеми - звертайтесь, думаю, якщо ви захочете, знайдемо вихід - Бог все написав для наших сімей у Своєму Слові!!!

Ось тільки кілька підтверджень моїх слів (я так люблю цих красунчиків )
ІСУС - ВСЕ!!!
Дякуємо: DIVER, AndriyDenysov

Re: Думки в слух або Церква як бізнес проект 5 років, 12 міс. назад #115

  • pastor
  • Поза форумом
  • Moderator
  • Постів: 42
  • Карма: 0
Jov написав:
Плітки та зневага.


Згоден!!! Покайтесь і не займайтесь цим, бо ви - яскравий приклад цього гріха! Ісус вчив не пліткувати (в тому числі, на форумах, а говорити в очі!!!)
ІСУС - ВСЕ!!!

Re: Думки в слух або Церква як бізнес проект 5 років, 12 міс. назад #116

  • pastor
  • Поза форумом
  • Moderator
  • Постів: 42
  • Карма: 0
Jov написав:
Зневага до невіруючих. Осною ідеєю церкви стає пародія “найкращий християнин це багатий християнин”.

Ось наші служіння "зневаженим" невіруючим! :

Бездомні:







Незрячі:





Вулична євангелізація цієї осені:





Служіння в будинку престарілих:





Служіння невіруючим підліткам:





Клуби для невіруючих при салонах "Нуга Бест":



Євангелізаційний концерт для невіруючої молоді з Шоном Мітчелом:



Служіння по школах (закінчилось утворенням церкви "Божа Любов"):



І так далі... Воістину - ми Церква, де "зневажаються" невіруючі і проповідується прагнення до багатства!!!
ІСУС - ВСЕ!!!
Останнє редагування: 5 років, 12 міс. назад від pastor.
Дякуємо: DIVER, AndriyDenysov
Час створення сторінки: 0.26 секунд