ГОЛОВНА   ПРО ЦЕРКВУ   ПРОПОВІДІ   СВІДОТСТВА   FAQ   ФОРУМ   ПОСИЛАННЯ   МУЗИКА 

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення ВхідВхід 
Виїздна церковна конференція "Єдність"

Нова тема   Відповісти    Форуми "Осанни" -> Дружнє спілкування
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Yurkoiz
Модератор

ПовідомленняНаписане: понеділок квітня 26, 2010 9:47 pm    Тема повідомлення: Виїздна церковна конференція "Єдність" Відповісти цитуючи

Було піднято багато цікавих тем. За браком часу, не всі вдалося обговорити... Запрошую продовжити обговорення теми "Єдність" тут.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
DIVER
Новенький

ПовідомленняНаписане: четвер червня 17, 2010 1:23 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Конференція, як на мене була непоганою... Була можливість задуматися над ДУЖЕ важливими питаннями. Я, особисто для себе почув багато важливих і цікавих думок.

Але от не до кінця зрозумів, які ми висновки винесли з цієї конференції для себе, як церква?? Особливо мені сподобалася думка пастора Андрія Корнійчука з Рівного про те що 90-95% єдності залежить від єдності лідерської команди... для мене це було просто відкриття, в якому я побачив БАГАТО СЕНСУ.

Тому, чи зміниться після цього церква і чи стане в ній більше єдності, як на мене краще має знати лідерська команда. Звичайно, я розумію, що від звичайних членів церкви теж багато чого залежить.

Один з основних наслідків для нашої сім'ї - ми почали більше і регулярно молитися за пастора Діму і за всю лідерську команду. Щоб Господь давав їм мудрості у прийнятті всіх рішеньі веденні церкви вперед.
JurKo
Апологет

ПовідомленняНаписане: четвер червня 17, 2010 9:35 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А мы про какую конференцию говорим?

Или я уже что-то забыл?
"Не будь побежден злом, но побеждай зло добром" (Рим.12:21)

"... если извлечешь драгоценное из ничтожного, то будешь как Мои уста..." (Иеремия 15:19)
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
DIVER
Новенький

ПовідомленняНаписане: понеділок червня 28, 2010 8:28 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Юра, я так зрозумів що ми говоримо про конференцію, яка була в квітні місяці 2010 року...
JurKo
Апологет

ПовідомленняНаписане: понеділок червня 28, 2010 9:03 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я уже успел забыть, что у нас в первый день был приглашенный спикер Smile
"Не будь побежден злом, но побеждай зло добром" (Рим.12:21)

"... если извлечешь драгоценное из ничтожного, то будешь как Мои уста..." (Иеремия 15:19)
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форуми "Осанни" -> Дружнє спілкування Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі