| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
Yurkoiz Модератор

З нами з: 12.07.04 Повідомлень: 417 Звідки: Львов, церковь "Осанна"
|
Написане: понеділок квітня 26, 2010 9:47 pm Тема повідомлення: Виїздна церковна конференція "Єдність" |
|
|
| Було піднято багато цікавих тем. За браком часу, не всі вдалося обговорити... Запрошую продовжити обговорення теми "Єдність" тут. |
|
| Догори |
|
 |
DIVER Новенький
|
Написане: четвер червня 17, 2010 1:23 pm Тема повідомлення: |
|
|
Конференція, як на мене була непоганою... Була можливість задуматися над ДУЖЕ важливими питаннями. Я, особисто для себе почув багато важливих і цікавих думок.
Але от не до кінця зрозумів, які ми висновки винесли з цієї конференції для себе, як церква?? Особливо мені сподобалася думка пастора Андрія Корнійчука з Рівного про те що 90-95% єдності залежить від єдності лідерської команди... для мене це було просто відкриття, в якому я побачив БАГАТО СЕНСУ.
Тому, чи зміниться після цього церква і чи стане в ній більше єдності, як на мене краще має знати лідерська команда. Звичайно, я розумію, що від звичайних членів церкви теж багато чого залежить.
Один з основних наслідків для нашої сім'ї - ми почали більше і регулярно молитися за пастора Діму і за всю лідерську команду. Щоб Господь давав їм мудрості у прийнятті всіх рішеньі веденні церкви вперед. _________________ The ONLY thing necessary for the triumph of EVIL is for good men to do NOTHING!! |
|
| Догори |
|
 |
JurKo Апологет

З нами з: 13.07.04 Повідомлень: 1544 Звідки: церковь "Осанна" (Львов)
|
Написане: четвер червня 17, 2010 9:35 pm Тема повідомлення: |
|
|
А мы про какую конференцию говорим?
Или я уже что-то забыл? _________________ "Не будь побежден злом, но побеждай зло добром" (Рим.12:21)
"... если извлечешь драгоценное из ничтожного, то будешь как Мои уста..." (Иеремия 15:19) |
|
| Догори |
|
 |
DIVER Новенький
|
Написане: понеділок червня 28, 2010 8:28 pm Тема повідомлення: |
|
|
Юра, я так зрозумів що ми говоримо про конференцію, яка була в квітні місяці 2010 року... _________________ The ONLY thing necessary for the triumph of EVIL is for good men to do NOTHING!! |
|
| Догори |
|
 |
JurKo Апологет

З нами з: 13.07.04 Повідомлень: 1544 Звідки: церковь "Осанна" (Львов)
|
Написане: понеділок червня 28, 2010 9:03 pm Тема повідомлення: |
|
|
Я уже успел забыть, что у нас в первый день был приглашенный спикер  _________________ "Не будь побежден злом, но побеждай зло добром" (Рим.12:21)
"... если извлечешь драгоценное из ничтожного, то будешь как Мои уста..." (Иеремия 15:19) |
|
| Догори |
|
 |
|